1. Home
  2. News
  3. Γιατί τα παιδικά πάρτι στα escape rooms είναι ασφαλή;

23 June

Γιατί τα παιδικά πάρτι στα escape rooms είναι ασφαλή;

Γιατί τα παιδικά πάρτι στα The MindTrap είναι η σωστή επιλογή στην εποχή του κορονοϊού;

Όσοι είμαστε γονείς ξέρουμε ότι η ασφάλεια των παιδιών μας είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα μας.
Τι συμβαίνει όμως όταν τα γενέθλια του παιδιού μας πέφτουν στη μετά-καραντίνα εποχή;
Εκτός από τις συνηθισμένες λεπτομέρειες της οργάνωσης του πάρτι, φέτος, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, έρχεται να προστεθεί και η ανάγκη αποφυγής της πολυκοσμίας και της επιλογής ενός ασφαλούς χώρου για την τέλεση του πάρτι.

Είναι, όμως τα δωμάτια απόδρασης κατάλληλα για τη διεξαγωγή τέτοιων εκδηλώσεων;
 

Αρχικά, τα escape rooms The MindTrap τηρούν όλους τους προβλεπόμενους κανόνες ασφάλειας και προφύλαξης απέναντι στον κορονοϊό. Τα δωμάτια απολυμαίνονται και αερίζονται μετά από κάθε επίσκεψη των παικτών, όπως φυσικά και οι κοινόχρηστοι χώροι, στους οποίους επίσης βρίσκονται αντισηπτικά gel, γάντια μιας χρήσης και φυσικά μάσκες. Παράλληλα, σε αρκετά καταστήματα The MindTrap, εκτός από εξαερισμό, υπάρχει και κλιματισμός νωπού αέρα, που ανακυκλώνει και αερίζει την ατμόσφαιρα.

Επιπλέον, η διεξαγωγή ενός παιδικού πάρτι αφορά μία κλειστή εκδήλωση σε έναν ιδιωτικό χώρο χωρίς συνωστισμό. Δεν υπάρχει στιγμή που τα παιδιά θα βρεθούν ανάμεσα σε δεκάδες άγνωστα άτομα. Ειδικά στα παιδικά πάρτι, υπάρχει ικανοποιητική χρονική απόσταση μεταξύ των εκδηλώσεων, διασφαλίζοντας την τήρηση των κανόνων κοινωνικών αποστάσεων.

Φυσικά, τα παιδικά πάρτι γενεθλίων στο The MindTrap συνεχίζουν απερίσπαστα να αποτελούν την πλέον διαδεδομένη combo λύση για τους γονείς. Οι μοναδικές και συναρπαστικές εμπειρίες που προσφέρουν τα escape rooms υπόσχονται μια μέρα αξέχαστη για τα παιδιά. Εκτός από την ψυχαγωγία μέσα στα δωμάτια απόδρασης, τα περισσότερα καταστήματα The MindTrap αναλαμβάνουν την τούρτα και το φαγητό, και φυσικά τη φιλοξενία του πάρτι, συνθέτοντας ένα πακέτο που θα ενθουσιάσει τα παιδιά και θα γλιτώσει χρόνο, χρήματα και έννοιες από τους γονείς.

Οι μαγικοί κόσμοι που κρύβονται στα δωμάτια απόδρασης θα ξετρελάνουν τα παιδιά. Σε αυτήν την ξεχωριστή μέρα οργανώνουμε τα γενέθλια τους με γνώμονα την ψυχαγωγία και την ασφάλεια τους. Που αλλού; Στο The MindTrap!