1. Home
  2. News
  3. Πώς να οργανώσεις τα απόλυτα Team Building Games!

14 January

Πώς να οργανώσεις τα απόλυτα Team Building Games!

Τα δωμάτια απόδρασης αποτελούν τον πλέον σύγχρονο και καινοτόμο τρόπο διασκέδασης, αφού μπορούν να απασχολήσουν δημιουργικά παρέες φίλων, οικογένειες, αλλά και εταιρικές ομάδες που θέλουν να διοργανώσουν διάφορες εκδηλώσεις.

Οι παίκτες κλειδώνονται σε ένα δωμάτιο απόδρασης και προσπαθούν να επιλύσουν όλους τους γρίφους και τα μυστήρια που κρύβονται σε διάφορα σημεία του δωματίου μέσα σε 60 λεπτά. Οι παίκτες συνεργάζονται και θέτουν σαν κοινό στόχο την απόδραση.

Αναζητώντας, λοιπόν, την πιο πρωτοποριακή ιδέα για ένα Team Building event, η πιο εύστοχη επιλογή, είναι το παιχνίδι στα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap!

Οι μαγικοί κόσμοι του The MindTrap μπορούν να μεταμορφωθούν στον απόλυτο χώρο για τη διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων και Team Building events.
Το παιχνίδι προσαρμόζεται στις ανάγκες της ομάδας και σκοπό έχει να καλλιεργήσει τη συνεργασία και επικοινωνία μεταξύ των παικτών, αλλά και να αναδείξει την παραγωγικότητα και τη δημιουργική τους σκέψη.

Μέσα από ευρηματικούς γρίφους και μυστήρια, οι παίκτες καλούνται συνεργαστούν και να λειτουργήσουν συντονισμένα, ώστε να καταφέρουν να αποδράσουν και να βγουν νικητές.

Πως μπορείτε να οργανώσετε το απόλυτο Team Building event στα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap; Είναι απλό!

- Επιλέξτε τα κατάλληλα δωμάτια απόδρασης! Κάθε escape room του The MindTrap έχει διαφορετικό θέμα και σενάριο. Μπορείτε να επιλέξετε τα δωμάτια που ταιριάζουν καλύτερα στη φύση της εταιρίας σας ή στα άτομα που απαρτίζουν τις ομάδες που θα παίξουν. Τα θέματα των δωματίων είναι: Μυστηρίου, Δράσης, Horror, Ατμοσφαιρικά, Δωμάτια που περιέχουν Performance, Δωμάτια με Role Playing. 
- Η ομάδα σας θα πρέπει να έχει κέφι και διάθεση για παιχνίδι! Η θετική ενέργεια και οι καλές σχέσεις μεταξύ των μελών της ομάδας, θα βοηθήσουν στην ταχύτερη επίλυση των γρίφων και θα οδηγήσουν τους παίκτες στην επιτυχία, δηλαδή την απόδραση!
- Η συνεργασία παίζει βασικό ρόλο! Η επίλυση των γρίφων στα δωμάτια απόδρασης, είναι μια προσομοίωση της αντιμετώπισης των προβλημάτων στο χώρο εργασίας, στα οποία χρειάζεται απαραίτητα η συνεισφορά όλων των μελών ενός τμήματος ή διάφορων τμημάτων της εταρίας.
- Think out of the box! Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα συναντήσετε διάφορες περίτεχνες κατασκευές και ευφάνταστους μηχανισμούς, που χρειάζονται δημιουργική σκέψη και συνεργασία. Ήρθε η ώρα να επιστρατέψετε τη φαντασία σας και να ζήσετε αξέχαστες αποδράσεις!

Επιπλέον, τα καταστήματα The MindTrap σας δίνουν τη δυνατότητα να συνδυάσετε το παιχνίδι με ένα εξειδικευμένο business training από τη συμβουλευτική ομάδα με την οποία συνεργαζόμαστε. Κατόπιν αιτήματός σας, μπορεί να σχεδιαστεί επίσκεψη από εξειδικευμένο συνεργάτη-ψυχολόγο, που θα παρακολουθήσει το παιχνίδι και θα παρέχει στην εταιρία σας αναλυτικό report με την απόδοση της ομάδας συνολικά και εξατομικευμένα για κάθε μέλος της. Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερα από 100 αυθεντικά σενάρια έχουν δημιουργηθεί από την ομάδα του The MindTrap, το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων escape rooms στην Ελλάδα, με 7 καταστήματα στην Αττική, 2 στη Θεσαλονίκη, όπως και στο Ηράκλειο Κρήτης, τα Ιωάννινα, την Κέρκυρα, τη Λάρισα και τη Χίο.

Όποιο δωμάτιο απόδρασης και αν επιλέξετε, η ομάδα του The MindTrap είναι έτοιμη να καθοδηγήσει την ομάδα σας και να σας προσφέρει μια αξέχαστη, μοναδική εμπειρία!

Για να ενημερωθείτε και να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα The MindTrap που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα που θα βρείτε ΕΔΩ!